Auto diagnose

Auto diagnose nodig bij uw vak garage, dat is vaak een kostbare zaak. U betaald al snel 80,- tot 120,- bij de dealer voor een auto diagnose. Een afspraak inplannen kost ook veel tijd en u kunt vaak niet direct terecht.

Eurox bied u een betere oplossing! Auto diagnose met garantie. Prijs op aanvraag.

Na het uitlezen van de foutcodes weet u direct waar u aan toe bent, na het resetten zijn de storingen vaak weg dus geen lampjes die branden in het display. Zijn er serieuze software problemen naar voren gekomen tijdens de diagnose kan Eurox u ook verder helpen met het oplossen van deze. U ontvangt direct een offerte voor de uit te voeren softwarematige werkzaamheden uiteraard volledig vrijblijvend. De diagnose duurt maximaal 30 minuten dus klaar terwijl u wacht!

Eurox de specialist in software aanpassingen!

Eurox is al 18 jaar een begrip als het gaat om software aanpassingen voor de auto industrie. U kunt terecht voor een chiptuning met meer vermogen en een gunstiger verbruik maar ook voor het wegschrijven van modules die het goed presteren van uw auto in de weg zitten. Bijvoorbeeld foutcodes in de ecu, egr klep, adblue, nox, dpf filter uitschakelen of airbag modules repareren. Het is allemaal mogelijk bij Eurox en dat voor zeer scherpe tarieven, informeer vrijblijvend!

Afspraak maken

Eurox hanteerd zeer voordelige tarieven, neem dus nu contact met ons op!